… Infierno de cobardes (High Plains Drifter) (1973)

infiernodecobardesimbd.jpg
cartell/imbd.com

Avui, dia 13 de gener de 2019, podreu veure a Trece a les 22:05 aquesta pel·lícula de Clint Eastwood. Es tracta del sisè western més vist de la dècada dels anys setanta durant els mesos que va estar en taquilla.

El film se situa l’any 1870 a la ciutat de Lago. En aquesta ciutat hi arriba un estranger (Clint Eastwood). Els propietaris de la companyia minera de la ciutat,  Dave Drake (Mitchell Ryan) i  Morgan Allen (Jack Ging) el contracten perquè els defensi de tres perillosos pistolers que estan a punt de sortir de la presó: Stacey Bridges (Geoffrey Lewis) i els germans  Dan (Dan Vadis) i  Cole Carlin (Anthony James).

El film va causar una gran polèmica entre John Wayne i Clint Eastwood.  El motiu: el director li havia ofert el paper de protagonista i John Wayne li va respondre enfadat que no, ja que creia que no reflectia prou bé el que era el Far West.

Director: Clint Eastwood

Guionista: Ernest Tidyman

Repartiment: Clint Eastwood, Verna Bloom, Marianna Hill, Mitchell Ryan, Stefan Gierasch, Jack Ging, Geoffrey Lewis, Billy Curtis, Ted Hartley, Robert Donner, John Mitchum, Anthony James, Dan Vadis

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.