… El protegido (Unbreakable) (2000)

cartellunbreakble
cartell/imbd.com

Avui, dia 26 de maig de 2019, podreu veure a Paramount a les 23:53 aquesta pel·lícula de M. Night Shyamalan. Alguns han considerat  Múltiple (Spit) (2016) una seqüela d’aquest film.

El film comença quan neix  Elijah Price, un nen al qual el doctor li detecta “ossos de cristall”. Anys després veiem que David Dunn (Bruce Willis) sobreviu a una sèrie d’accidents i desastres com un accident de tren, on és l’únic supervivent.  Elijah (Samuel L. Jackson), que s’ha passat gran part de la seva vida en  hospitals, creu que sí en el món hi ha una persona tan fràgil com ell, per força hi ha d’haver algú que sigui immortal. Quan Elijah descobreix la història de David, està convençut d’haver trobat aquest individu.

El director va explicar en una entrevista que la pel·lícula tracta sobre “descobrir la millor versió de nosaltres mateixos, trobant els elements sobrenaturals de les nostres pròpies vides.” De fet, un dels missatges d’aquesta magnífica pel·lícula és que tot som herois d’una manera o altra.

Director: M. Night Shyamalan

Guionista: M. Night Shyamalan

Repartiment: Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Robin Wright, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, Eamonn Walker, Leslie Stefanson, Johnny Hiram Jamison, M. Night Shyamalan, Julia Yorks, James Handy

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.