A Rom con amor (A Rome with love)

Woody Allen i la ( seva) comèdia italiana 

A Roma amb amor/ zuried.es

A Rome with Love no és la millor pel·lícula de Woody Allen, però té moments genials. Gags que mostren les virtuts i els defectes de la societat italiana.

Després de  LondresBarcelona i París tocava un retrat de Roma. Amb un repartiment únic que inclou el director Woody Allen, Roberto Benigni, Penélope Cruz, Judy Davis, Jesse Eisenberg – en una de les seves millors interpretacions-,  Greta Gerwing i  Ellen Page. Però el que destaca més en aquest aspecte és el paper de Woody Allen com a actor, que no veiem des del 2006, i l’actuació d’Alec Baldwin amb un paper misteriós en una mena d’àngel de la guarda.

Parla de cinc vides diferents:una parella de poble que ve a guanyar-se la  vida a la gran ciutat. un arquitecte americà que recorda la seva joventut; un home del carrer que es torna famós i en descobreix els avantatges i els inconvenients;  un director d’òpera americà, la seva esposa i la seva futura família política. Un encreuament entre dues famílies sociològicament molt diferents i que provocarà les situacions més divertides de la pel·lícula.

Una història coral que amb l’excusa de parlar de l’amor ens mostra també les grans obsessions del director: la psiquiatria, la música clàssica, el sexe, la mort, entre d’altres. Però que sobretot parla de l’amor des de tots els punts de vista: el nostàlgic, l’eròtic, la fantasia, la infidelitat…

Tot això amb un humor absurd, gairebé surrealista en determinats moments. Però el film no està al nivell de les millors comèdies del principi de la carrera cinematogràfica del director. En conclusió, un film divertit i per gaudir de les esporàdiques genialitats de Woody Allen.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.